Darth Vutrax: Izgubljeni album!

Urghališki mračni gospodar Darth Vutrax, čijem trijumfu na Zemlji smo bili u prilici da prisustvujemo više puta tokom poslednjih godina, skinuo je prašinu sa davno zaboravljenih traka iz napuštenih arhiva biblioteke Worm’ar na planeti Korriban, među kojima se našao i album MoonZoos Konzoos, zabilježen na Zemlji prije najmanje 15 godina!

Ova Darthova posjeta našoj planeti obavijena je velom tajne, a o njoj se i danas malo zna – ništa o Urghalisu tada nam nije bilo poznato, niti je iko slutio da među nama hodi velikan kosmičkih razmera, o kojem galaksija ne prestaje da bruji, a u čemu je uveliko pomogla saradnja sa KRV Produkcijom, koja je ekskluzivno realizovala više Darthovih izdanja u proteklom periodu.

Vutrax je, kako tek danas saznajemo, tada sklopio pakt u krvi sa muzičarima koje je preveo na mračnu stranu, iako toga oni tada nisu bili svjesni. Pored Dartha, koji je snimio sve vokale i blasfemične melodije na klaviru (a što je njegovo najjače oružje uz lucidnu atmosferu), na snimku se čuje i gitarista Knorkkus Krvavi, kojem je ovo bio prvi i poslednji susret sa tim instrumentom, Lord Azal, saksofonista čije poimanje ovog instrumenta prkosi svim zakonitostima same muzike, te ponajviše misteriozni Lord Brenun, čiji identitet nikada nije ustanovljen, ali bez kojeg ovo blasfemično djelo ne bi bilo to što jeste.

Zemun sessions

Rijetka fotografija čija vjerodostojnost nikada nije dokazana… MoonZoos Konzoos postava

Ova ekipa snimila je, bez ikakve sumnje, jedan od najstrašnijih albuma ikada zabilježenih u ovom, ali i okolnim sunčevim sistemima, iako je sve to, prema Vutraxovim riječima, bilo tek puko zagrijavanje za ono što će da uslijedi više godina kasnije! Album je snimljen u Zemunu, hladnog januarskog jutra, a produkcije nema – odnosno, Sila se pobrinula da sve zvuči onako kako treba.

Na albumu, koji će na Zemlji biti ekskluzivno distribuiran od strane KRV Produkcije (a koga drugog?) u formi besplatnog downloada, nalazi se osam pjesama, od kojih svaka za sebe priča neizrečive grozote, a kroz materijal provejava mržnja, bol, želja za sveopštim uništenjem, te nostalgija za nešto ranije finalizovanim razaranjima Tantar kvadranta od strane Urghališke Koalicije za Rat i Sveopšte Uništenje Svih (UKRSUS). Pomenuti kvadrant, u kojem je prema grubim procjenama stradalo oko 165 milijardi pripadnika najmanje 27 rasa, potom je potpuno izbrisan iz svih zapisa i ostao je zapamćen samo u legendama koje pred spavanje starci prepričavaju djeci i pjesmama koje uz alkohol pjevaju ultradesničari na Urghalisu, a ova koalicija potom je rasformirana jer je, čak i prema urghališkim standardima, bila pretjerano brutalna. Vutrax je stoga insistirao da ovaj album bude objavljen upravo na godišnjicu uspješnog dejstvovanja urghaliških trupa u pomenutom kvadrantu.

No, da se vratimo na MoonZoos – album je pred vama, rijedak biser i svakako jedinstven testament urghališko-zemaljske saradnje, koja u ovom obliku ni prije, a ni poslije, nije viđena! Preuzmite ga što prije, jer digitalne zalihe su veoma ograničene!

Darth Vutrax – MoonZoos Konzoos – PREUZMI ALBUM OVDJE

1. Of Darkmatter
2. Perversed Gods of Kajjin-Ard
3. A Distant Pulsar
4. Witness the Planetary Trinity
5. Beyond the Quasar
6. Shine Urghalis Eternal
7. The Great Broadcast
8. Last Mistake Doctrine

 

Izvor i fotografije: KRV Produkcija